Lähihistoria

Yritysvierailu ja kuukausikokous ti 21.2.2023 ROBOTMATION OY:ssä. Rami Leijon, yrityksen tj., tarjoili keittämänsä kahvit särpimineen. Tämän jälkeen Leijon esitteli perusteellisesti ja aikaansa säästämättä  alkujaan Alastarolla alkunsa 23 vuotta sitten saanutta robotiikkaan erikoistunutta yritystä.

LC Loimaa Tähkä vieraili, mukanaan neljä veljeä LC Loimaasta, Säkylässä Huovinrinteen Upseerikerholla ti 10.1.2023. Ennen ruokailua ja kuukausikokousta esitelmöi MPK:n eli Maanpuolustuskoutusyhdistyksen valmiuspäällikkö Tino Puhakka MPK:n toiminnasta. Hän korosti maanpuolustustahdon lisääntyneen selvästi viime aikoina. Tämä on näkynyt selvänä kurssilaisten määrän kasvamisenä. Kursseille on hakeutunut päivittämään sotilastaitojaan armeijan käyneet, mutta myös armeijaa käymättömät yli 16-vuotiaat ilman yläikärajaa sukupuoleen katsomatta. Heille kiinnostuksen kohteena ovat olleet arjen selviytymisen haasteet, inttiin tutustuminen tai esim. oman fyysisen kunnon kehittäminen.

Marraskuun 2022  kuukausikokouksessa vieraanamme oli piirikuvernööri Pertti Tofferi. Hän palkitsi veljiä Milestone Chewron-palkinnoin tasakymmeniä lionsjäsenenä saavuttaneita:

  • Miikka Ristimäki 10 vuotta (oikella)
  • Matti Schwartz 10 vuotta (ei kuvassa)
  • Jaakko Ahokas 20 vuotta (ei kuvassa)
  • Esko Markula 20 vuotta
  • Rauli Selinheimo 20 vuotta
    • Raulia klubi muisti myös hänen täytettyään 70 vuotta

Hallituksen kokouksessa 8.11.2022 muistettiin Jouko Kylä-Utsuria (kesk.) hänen täytettyään 70 vuotta. Jo aiemmin presidentti Antti Majanen (vas.) onnitteli 60 vuotta täyttänyttä Reijo Ylösmäkeä (oik.)

Veljiä makkaranpaistossa Tractor Pulling -kisoissa Humppilassa 11.6.2022

Kuvassa vasemmalta lukien Jaakko Huitti, Ella Savonen, Maria Virtanen, Viola Varho ja Kalle Koivula.